Jeg beklager mangelen på steg-for-steg bilder, som ville gjort det enklere for deg å følge mine instrukser. Det kommer snart =) Da lillesøsteren min fylte 15 år, laget jeg en bløtkake trukket med marsipan med sjokoladesmak. Øvrig pynt besto av fondant. I tillegg til kaken prøvde jeg meg på Cake Pops. Selv om det ser ut til å være enkelt å lage de, sleit jeg en god del. Under kan du se videoen jeg selv fulgte. En hvilken som kake sine rester og alle slags kremer vil passe fint. Husk å ikke overdrive med sukkerinnholdet. De har en tendens til å bli altfor søte både pga. pynt, kakebunn og krem.
Bursdagskaken besto av et tradisjonelt ferdig 3-delt sukkerbrød, som jeg fylte med syltetøy, fruktbiter og kremfløte. Før jeg trakk kaken med sjokolademarsipanen, smurte jeg på et lag med krem. Igjen, HUSK, kremfløte er en ideell fylling, men det er ikke like lurt å trekke kaker med den. Dersom kaken står og venter lenge vil kremens konsistens endres, og det vil renne vann av kaken. Bruk gjerne forskjellige frosting og det kan være lurt å legge kaken i kjøleskapet dagen før pyntingen =)
For de som lurer på hvor jeg kjøper inn fondant og marsipan fra:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar