Kakebunn:
- 3 egg
- 1 glass sukker
- 1/2 glass vann
- 1 1/2 glass mel
- 1 ss vaniljesukker
- 1 ss bakepulver
Start med å mikse sammen egg og sukker til eggedosisen blir hvit får en luftig konsistens. Hell i vannet og bland. I en mindre boller blander du sammen det tørre, og sikter dette i eggedosisen.
Oreokrem:
- 200 g philadelphia kremost
- 160 g melis
- 2 dl kremfløte
- 1/2 pk oreokjeks
Ha kremosten og siktet melis i en miksmaster og bland godt til en fin blanding. Pisk kremfløten for seg selv og vend denne forsiktig inn i osteblandingen for hånd. Tilslutt tilsetter du finhakket oreokjeks, eller knust for den saks skyld og blander igjen for hånd. Omtrent slik vil det se ut =)
HÅPER ALLE FÅR EN FIN 17.MAI!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar