En hvilken som helst fast kake vil være passende, så lenge formen er smurt med et ordentlig lag fett. Ingen av oss vil vel at den setter seg fast. Tips for oppskrift på kake kan være denne:
Kakebunn:
- 3 egg
- 1 glass sukker
- 1/2 glass vann
- 1 1/2 glass mel
- 1 ss vaniljesukker
- 1 ss bakepulver
Start med å mikse sammen egg og sukker, til eggedosisen får en luftig konsistens. Hell i vannet og bland. I en mindre bolle blander du sammen det tørre, og sikter dette i eggedosisen. Deretter deler du opp blandingen i to og heller den i begge former. Sett ovnen på 180 grader og la det bake i ca. 1 times tid. HUSK, ikke alle stekeovner er like. Prøv deg fram! =)
For å fylle kaken, burde du bare bruke krem. Et tips er at du unngår å bruke pisket kremfløte. Den vil renne og kakens tyngde vil synke ned på kremen. Noe som var tilfelle med kaken min.

LYKKE TIL!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar